Globe Media Advertising PSI - ISO 9001
Prima paginaproduse promotionaleproductie publicitarastoc interncarierecontact
Cautare avansata

NEWSLETTER

• Termeni si conditii
1. Generalitati
Folosirea, incluzand accesul/vizitarea acestui website de catre dumneavoastra precum si cumpararea produselor de pe site-ul www.globemedia.ro / www.globeadvertising.ro se supune termenilor si conditiilor ce vor fi detaliate in paragrafele urmatoare si implica acceptul tacit al dumneavoastra cu privire la acestea.

Site-urile www.globemedia.ro / www.globeadvertising.ro sunt intretinute si administrate de S.C Globe Media Advertising S.r.l. Continutul site-ului www.globemedia.ro / www.globeadvertising.ro nu poate fi redistribuit, copiat, modificat sub nici o forma in lipsa permisiunii scrise a S.C Globe Media Advertising.

Acest site este actualizat periodic fara vreo notificare prealabila trimisa utilizatorilor si colaboratorilor.

Administratorii site-ului pot sterge si modifica informatii din site ( cum ar fi preturi, cantitati, produse etc ) fara un anunt prealabil. Datorita limitarilor tehnice, imaginile obiectelor expuse in site pot avea nuante de culoare diferite de cele ale produselor livrate fizic. Acolo unde culoarea materialului este foarte apropiata de un cod PMS, acest aspect se va mentiona in fisa produsului natura, durata si regulamentul ofertelor speciale sunt stabilite intern de catre S.c Globe Media Advertising srl si orice informatie privitoare la oferta speciala va fi expusa in site.

Orice promotie se desfasoara de principiu in limita stocului disponibil si poate fi oricand intrerupta fara notificare prealabila. Ofertele sau contractele vor fi valabile doar la data emiterii acestora sau pe perioada de valabilitate inscrisa in oferta sau contract. Orice intelegere devine valabila doar dupa confirmarea acesteia in scris. Inainte de a face o comanda puteti solicita informatii suplimentare la comenzi@globemedia.ro

Eventualele sigle si/sau mesaje utilizate nu au scop publicitar, acestea fiind utilizate cu caracter de exemplu pentru modul de inscriptionare a obiectelor prezentate in cadrul serviciilor oferite de firma noastra.

Obiectele prezentate nu sunt disponibile spre vanzare cu siglele inscriptionate, decat posesorilor de drept ai acestor sigle sau imputernicitilor acestora. De asemenea, obiectele prezentate nu vor sa sugereze faptul ca sunt partial sau deplin destinate personalizarii doar cu anumite sigle sau mesaje.

2. Calitatea produselor, garantia si returul
Calitatea produselor este cea prevazuta in specificatiile si standardele tehnice ale producatorului.
Rugam mare atentie la detaliile produselor de pe website/cataloage ( dimensiuni, material).
Orice reclamatie legata de calitatea sau conformitatea produselor trebuie semnalata in maximum 3 zile de la livrare.
Solutionarea reclamatiilor se va realiza in raport cu prevederile legale in vigoare in minimum 48 de ore, dar nu mai tarziu de 60 de zile de la momentul inregistrarii reclamatiei, pe urmatoarele cai:
• repararea defectelor reclamate
• inlocuirea produselor reclamate.

Returul marfurilor neconforme de catre Cumparator se va face in colete sigilate, stampilate si insotite de o copie a documentului de livrare pe care se va trece si numarul coletelor returnate.

Returul marfurilor se va face numai dupa instiintarea si obtinerea acordului Globe Media Advertising. Vanzatorul nu are nici o raspundere pentru cazul in care marfurile livrate nu corespund scopului pentru care au fost achizitionate de catre Cumparator.

3. Livrarea produselor
Pentru produsele din stoc livrarea se va face in termen de 24 ore in Bucuresti iar in restul tarii in termen de 1-3 zile lucratoare.
Pentru produsele ce nu se afla pe stocul intern , livarea se poate face in termen de 3-10 zile lucratoare fara personalizare.
Pentru comenzi din China si Pakistan – termenul de livrare este de cuprins intre 30-70 de zile, in functie de mijlocul de transport ales – aerian / maritim.

Produsele vor fi livrate in colete sigilate.

4. Receptia produselor
Daca livrarea se realizeaza de catre Globe Media Advertising la sediul Cumparatorului, Cumparatorul are obligatia de a face receptia cantitativa a coletelor sigilate si de a verifica integritatea acestora in prezenta reprezentantului Globe Media Advertising. Receptia produselor din interiorul coletelor se va face ulterior de catre Cumparator. Daca marfa este ridicata de catre Cumparator din depozitul Globe Media Advertising, Cumparatorul are obligatia de a face receptia cantitativa a coletelor si verificarea integritatii acestora la usa depozitului.

De asemenea, poate realiza si receptia produselor din interiorul coletelor, daca doreste.

La primirea/ridicarea marfii, Cumparatorul are obligatia de a trece pe documentele de livrare urmatoarele insemne:
• semnatura, numele in clar si stampila firmei;
• semnatura, numele in clar si datele de identificare (serie, numar CI si CNP), in cazul in care nu dispune de stampila firmei.

Globe Media Advertising se obliga sa remedieze eventualele neconcordante cantitative sau calitative constatate de Cumparator in momentul receptiei, daca se dovedeste ca Producatorul, Globe Media Advertising sau Transportatorul poarta responsabilitatea acestor neconcordante.

5. Preturi si modalitati de plata
Pretul este exprimat in RON si nu contine TVA.
Pretul de catalog este pretul recomandat de Globe Media Advertising pentru comercializarea produselor in conditii standard de achizitie, avand caracter informativ.

Pretul produselor nu contine si serviciul de personalizare, daca nu se specifica astfel in dreptul fiecarui produs.

Pretul poate fi discutat cu reprezentantul de vanzari al Globe Media Advertising alocat, in functie de cantitatea comandata si termenul de livare.

Pretul final al produselor este cel indicat in anexa contractului si/sau in documentul de insotire al marfii.

Pretul recomandat sau ofertat poate fi modificat pe perioada valabilitatii daca intervin cauze independente de vointa Globe Media Advertising, cum ar fi: majorari ale taxelor vamale, impozitelor, cursului de schimb valutar sau cresterea pretului de catre producatori.

Daca variatia cursului Leu/Euro depaseste 3%, ne rezervam dreptul de a modifica preturile fara o notificare prealabila.

Modalitati de plata acceptate in raport cu particularitatile fiecarui client sunt:
• Numerar/ramburs
• Ordin de plata,
• Bilet la ordin / fila cec.
Termenul de plata se stabileste in raport cu particularitatile achizitiei.

6. Penalizari
Pentru neplata pretului la termenul scadent specificat pe factura, Cumparatorul datoreaza Societatii Globe Media Advertising o dobanda de 2% pe luna pentru o perioada de 30 zile de la data scadentei, asta in cazul in care nu exista un contract intre Vanzator si Cumparator.

Daca Cumparatorul nu achita contravaloarea marfurilor cumparate si a dobanzii astfel calculate, va datora Vanzatorului penalitati de 5% pe zi de intarziere, din valoarea facturii neachitate, fara a fi nevoie de vreun preaviz sau indeplinirea altei formalitati. Dupa trecerea a 90 de zile de intarziere, calculate de la data scadentei, penalitatile sunt de 6% pe zi de intarziere din valoarea facturii neachitate, in aceleasi conditii specificate mai sus. Cuantumul penalitatilor poate depasi valoarea marfii. In cazul in care Cumparatorul nu-si indeplineste in mod corect obligatiile de plata sau in cazul in care Globe Media Advertising primeste informatii care reduc credibilitatea Cumparatorului, toate creantele devin imediat scadente, iar Vanzatorul este indreptatit sa se retraga din toate contractele existente fara a fi necesara preavizarea. In acest caz, Globe Media Advertising este indreptatita sa nu mai onoreze nici o comanda lansata de Cumparator.

7. Drepturi de autor (copyright)
Toate marfurile livrate de Globe Media Advertising Cumparatorului raman in proprietatea Globe Media Advertising pana la achitarea tuturor obligatiilor de plata ale acestuia, chiar si in cazul in care unele facturi au fost partial achitate. In cazul platii facturilor prin BO/fila(e) cec, se considera achitate datoriile catre Globe Media Advertising abia dupa incasarea banilor si nu la data predarii BO/filei cec. In cazul in care marfa este vanduta mai departe, toate creantele pe care Cumparatoul le dobandeste prin vanzarea marfii, cumparate de la Globe Media Advertising, se considera cesionate Societatii Globe Media Advertising pana la plata tuturor facturilor. Cumparatorul se obliga sa nu incalce prin relatiile de vanzare-cumparare cu Globe Media Advertising drepturi de proprietate intelectuala si industriala, drepturi de autor ale unei terte persoane (inventie, inovatie, marca, desene si modele industriale, emblema, denumire, drept de autor, etc), in caz contrar fiind singurul raspunzator pentru prejudiciile suferite de titularul dreptului ce a fost incalcat.

8. Litigii
Litigiile nascute in raporturile contractuale intre parti vor fi solutionate in prima instanta pe cale amiabila. In cazul in care aceasta nu este posibila, partile inteleg a se adresa pentru competenta solutionare la Curtea de Arbitraj Comercial.

9. Forta majora
In caz de nerealizare a lucrarii in conditiile de calitate impuse si la termenele specificate in comanda datorita fortei majore, termenul de realizare, precum si cel de plata se prelungesc cu durata in care a avut loc forta majora, fara ca nici una din parti sa suporte penalizari. Furnizorul are obligatia de a instiinta Beneficiarul in termen de maxim 24 de ore despre instalarea starii de forta majora. Existenta starii de forta majora va fi constatata prin acordul partilor, imediat dupa notificarea acesteia de catre Furnizor Beneficiarului.

10. Confidentialitate
S.C Globe Media Advertising S.R.L. respectă clauza de confidenţialitate în ceea ce îi priveşte pe toţi vizitatorii acestui website.

Informaţiile ajunse în posesia S.C Globe Media Advertising S.R.L ca urmare a vizitării acestui website vor fi folosite exclusiv în scopurile menţionate de Companie şi numai cu respectarea prevederilor legale în vigoare.

Recomandari

achizitiidespre noicataloage onlinetermeni si conditii
© copyright 2019 Globe Media Advertising